Resväskor Stockholm

Allt du behöver när du ska ut och resa

Resväskor

TOP OF THE LINE – HÄR ÄR VÅRA POPULÄRASTE RESVÄSKOR

Stranlins Reseffekter har ett stort utbud av resväskor i många material, former och färger och från flera kända varumärken.

Valmöjligheterna är stora. Därför har vi här samlat de resväskor som fått högst betyg av resenärer, teknikinstitut och andra experter. I panelen finns 100 aktiva affärsresenärer och semesterfirare samt kunnig personal i väskbranschen som har stor erfarenhet av väskor och som dagligen hanterar skadat flygbagage.

Kriterierna bakom dessa bedömningar är användarvänlighet, hållbarhet och möjlighet till snabba reparationer.

Vi hoppas att denna lista ska kunna hjälpa dig att hitta den resväska som passar just dig!

 

Samsonite B-Lite kabinväska

En kabinväska som har fått sitt höga betyg på grund av att den är lätt och rymlig och fungerar bra även på Ryanair och Lutfhansa. Den finnss om fyrhjuling men panelen föredrar tvåhjulingen eftersom den har större rymlighet. Den låga vikten och det stora utrymmet ger denna väska ett högt betyg.

Samsonite X´Blade 2.0 kabinväska

Denna kabinväska har fått ett högre betyg än tidigare tack vare att den blivit lättare och försetts med ett extra kabellås. De stora hjulen, den relativt låga vikten och väskans möjlighet att expandera gör att den får ett högt betyg både av nöjesresenärer och affärsresande. Affärsresenärerna gav dessutom ett extra plus för den stora framfickan.

 

Samsonite Firelite 

Av de väskor som är tillverkade av det lätta curvmaterialet så är det denna modell som fått högst betyg av panelen. Både affärsresande och semesterfolk gillar den låga vikten, extraskyddet på dragkedjan och den tåliga plasten. Möjligheten att kunna byta hjul är också ett stort plus, främst för affärsresenärerna.

Samsonite Aeris 

Denna klassiska resväska får mycket beröm av panelen. Många av våra bedömare har använt den tidigare och tycker alltjämt den är en av de bästa. Den suveräna hållbarheten och möjligheten att byta delar är de främsta motiveringarna bakom toppbetyget. Tyngden är det enda som drar ned betyget något.

 

Samsonite S´Cure resväskor

En nyare modell som tillverkas på samma sätt Aeris. Den för sitt höga betyg främst tack vare sin låga vikt och långa hållbarhet. Vår panel pekar ut denna väska som ett bra köp för hela familjen.

Rimowa Topas resväska

Den här väskan får toppbetyg på grund av sin suveräna hållbarhet. Efter lång användning tenderar den att bli bucklig, men aldrig så mycket att den behövs repareras. Plus även för designen. Väskans enda minus är att den upplevs som något tung.

 

Epic Ultraslim Kabinväska

Denna kabinväska gick hem hos semesterresenärerna, medan affärsfolket var lite mer skeptiskt. Det låga priset är ett plus, samt möjligheten att expandera. Att den fungerar på Ryanair är också positivt. Tyngden och de små framfickorna var några mindre minus.

Samsonite Ultimocabin

En hård kabinväska med ficka på utsidan, efterlängtat av många! Modellen passar mycket bra som weekendväska, med plats för både dator och kläder. Fungerar bra både som kabinväska och väska som man checkar in.

 

Vi har Nordens största utbud av resväskor för hela familjen!